Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Spēka diena notiek arī Pāvilostā

Spēka diena notiek arī Pāvilostā

15.09.2017

      9.septembris visā Latvijā norisinājās Spēka diena, kura notika aptuveni 80 punktos visā Latvijā.   Pēc vairāku gadu pārtraukuma viens no Latvijas “Spēka dienas” punktiem atradās arī Pāvilostā pilsētas stadionā.

     Šogad ''Spēka diena" sastāvēja no trijiem sporta veidiem: pievilkšanās pie stieņa, planks (balstā guļus uz apakšdelmiem ) un pietupieni.

      Kategorijā “Sievietes” piedalījās viena dalībniece - Elīna Siliņa, vienu reizi izpildot pievilkšanos, planku noturot 2:23 minūtes un veicot 110 pietupienus.
     Savukārt kategorijā “Vīrieši” piedalījās četri dalībnieki. Summējot visus trīs sporta veidus, 1.vietu ieguva Jānis Štokmanis, pievelkoties 15 reizes, planku noturot 2:30 minūtes un veicot 200 pietupienus. 2.vietā palika Ivo Jaunzems - pievilkšanās 8 reizes, planks 1:36 min., pietupieni 131 reizes, bet 3. vietu ieņēma Armands Teteris - pievilkšanās 5 reizes, planks 1:34 min., pietupieni 130 reizes.
      Arī Pāvilostas Bērnu un jauniešu centrs piedalījāmies šajā pasākumā, šoreiz ne kā dalībnieki, bet gan kā atbalstītāji. Visas dienas garumā dalībnieki tika cienāti ar siltu tēju, uzmundrināti ar spēcinošiem vārdiem un  par piemiņu nofotografēti.

    BJC vadītāja un iesaistītie jaunieši saka lielu paldies par organizatoram Aldim! Lai gan dalībnieku skaits nebija liels, tomēr visspēcīgākie uzdrīkstējās un parādīja savu spēku.

 

Rakstu veidoja: BJC vadītāja Terēze Cābele un

Pāvilostas sporta organizators Aldis Barsukovs

 

Foto no BJC arhīva

 

 

« Atpakaļ