Sestdiena, 04.05.2024
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Skolotāju diena Pāvilostas vidusskolā

Skolotāju diena Pāvilostas vidusskolā

06.10.2017

    Lai gan Pasaules Skolotāju dienu visā Latvijā atzīmēja svētdienā, 1. oktobrī, tomēr Pāvilostas vidusskolā skolotāji īpaši sveikti tika 5. oktobrī, kad jau agri no rīta Kārlis Rudzājs un Uvis Kārlis Mūrnieks pie skolas centrālām durvīm sagaidīja skolotājus ar ziediem un vitaminizētu dāvānu, kas šai drēgnajā laikā īpaši noder imunitātes stiprināšanai.

     Pēc trešās mācību stundas visi pedagogi pulcējās aktu zālē, lai ļautos svinīgam mirklim. Ar nelielu koncertiņu, ko sniedza Pāvilostas vidusskolas skolēnu popgrupas, un dzejas rindām par skolas dzīvi, ko deklamēja Rainers Zamarītis un Gabriela Vagotiņa-Vagule, tika iepriecināti skolotāji. Tālāk vajadzēja doties pa bultiņu norāžu ceļu, kas beidzās skolotāju istabā. To kopīgiem spēkiem saorganizēja vidusskolas zēni, bet galvenais fotogrāfs bija Mihaels Doroņins.

     Kamēr ceturtās stundas laikā skolotāji ļāvās svētku mirklim, vidusskolēni iejutās skolotāju lomā, nodarbinot skolēnus pēc savas izstrādātās programmas.

      Skolas vadība un skolotāji saka paldies visiem vidusskolēniem par atsaucību un atbildīgi veiktajiem pienākumiem šajā dienā.

 

Marita Rolmane

 

Foto: M. Rolmane

 

 

« Atpakaļ