Sestdiena, 20.04.2024
Mirta, Ziedīte

Dodas ekskursijā uz Ziemupes Dvēseles veldzes dārzu

Dodas ekskursijā uz Ziemupes Dvēseles veldzes dārzu

30.08.2017

    Skaistā 23. augusta dienā nodibinājuma "Fonds "Cilvēks cilvēkam"" jeb Pāvilostas pansionāta 19 iemītniekiem un 7 pavadoņiem bija lieliska iespēja apmeklēt Ziemupes rehabilitācijas centru "Dvēseles veldzes dārzs". Par šo lielisko iespēju savu klientu vārdā fonda valde saka lielu paldies Pāvilostas novada pašvaldībai, kas nodrošināja ar transportu, lai Pāvilostas pansionāta kustību un redzes invalīdi varētu apmeklēt rehabilitācijas centru.

    Viesojoties "Dvēseles veldzes dārzā" Ziemupē, Pāvilostas pansionāta invalīdiem, kuri visi nāk no pilsētvides, bija iespēja izjust un izbaudīt lauku apvidu, priecāties un sasmaržot piparmētru, ķimeņu un citu garšaugu smaržu, sajust plaukstās skuju, salvijas un rudzu vārpu struktūru. Izstaigāt ziedu un augu labirintu un tuvējā meža taku, kas īpaši pielāgotas redzes un kustību invalīdiem.

    Pēc jaukās pastaigas pa "Dvēseles veldzes dārzu" turpat rehabilitācijas centra lapenē notika Pāvilostas pansionāta iemītnieku un Liepājas Neredzīgo biedrības biedru kopīga pusdienošana un sarunas par dzīvi, Dievu un ikdienas raizēm.

    Nodibinājuma "Fonds "Cilvēks cilvēkam"" valde un pansionāta iemītnieki priecājas, ka mūsu novadā ir tik jauka vieta tieši redzes un kustības invalīdiem, ka viss ir pielāgots viņu vajadzībām, ka šajā lauku apvidū viņi var justies brīvi, priecīgi un arī noderīgi, jo daudzas lietas rehabilitācijas centrā Ziemupē ir paveikuši paši Liepājas Neredzīgo biedrības biedri. Prieks arī par to, ka centrs gadu no gada attīstās un saviem klientiem un centra viesiem piedāvā jaunas iespējas un sajūtas.

 

Marita Kurčanova,

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto no nodibinājuma "Fonds "Cilvēks cilvēkam"" arhīva

 

 

« Atpakaļ