Piektdiena, 26.04.2024
Rûsiņš, Sandris, Alīna

“Vēl atceros to dienu, to skatienu vienu…”

“Vēl atceros to dienu, to skatienu vienu…”

08.03.2017
    3. martā Vērgales kultūras namā notika ģimeņu atpūtas vakars. Tas bija patīkami pavadīts laiks savas ģimenes un tuvāko draugu lokā, lai atpūstos no darba, rūpēm un uzņemtu spēkus.  Par omulīgu atmosfēru visa vakara garumā gādāja un to vadīja populārais un visiem labi zināmais aktieris Kristaps Rasims, bet par vieglu dejas soli rūpējās duets “Tomēr jāpadomā”.
     Arī šogad tika sveikti tie pāri, kuri laulībā nodzīvojuši ievērojamu gadu skaitu. Bet vispirms tika sveikti divi pāri – viengadnieki, kuri vienojušies laulības saitēm pavisam nesen – Agnese un Dairis SEMENKOVI un Egita un Ritvars FRANČI. Bet lielajā Goda grāmatā šogad atkal astoņi jauni ieraksti, kur parakstījušās mūsu stiprās ģimenes. Pāris ar vislielāko kopā nodzīvoto gadu skaitu – 40 Indra un Jānis AIZSTRAUTI, bet 35 gadus kopā ir Lolita un Indulis ŠLANKI. Divas ģimenes var lepoties ar 30 kopā nodzīvotiem gadiem – Sarmīte un Olafs BEĶERI un Guna un Aivars LAUMAŅI. 15 gadus kopā ir Aiga un Andis TROFIMOVI. Savukārt 10 gadus ilgu kopdzīvi atzīmēja trīs pāri – Simona un Aksels RAIZERI, Gerda un Agnis AIZSTRAUTI un Sandra un Ervīns NERETI! Visiem bija iespēja ar saviem draugiem fotografēties kultūras nama vestibilā ierīkotajā  foto stūrītī. Daži izmantoja iespēju iemūžināt jaukus mirkļus kopā ar aktieri Kristapu Rasimu.
      Par omulīgu atmosfēru visa vakara garumā gādāja un to vadīja populārais un labi zināmais aktieris Kristaps Rasims. Jaukā, atraktīvā gaisotnē Kristaps Rasims, ko cilvēki pazīst arī kā Jezupu no “UgunsGrēka”, gan dziedāja un spēlēja ģitāru, gan veltīja daudz jauku un mīļu vārdu mīlestībai un ģimenei, un cilvēki viņā ieklausījās. Uz dejām visus aicināja muzikālā apvienība “Tomēr jāpadomā” – Sanita un Renārs. Deju pauzēs Kristaps bija sarūpējis dažādus konkursus un atrakcijas, kas labākajiem ļāva tikt arī pie jaukām balvām. Un varbūt pēc gadiem cilvēki teiks: “Vai atceries to dienu, kad ģimeņu vakarā viesojās Kristaps Rasims?”
Uz tikšanos nākamajā gadā!
 
Vita Braže
 
Foto: V. Braže
 
Plašāku fotoreportāžu skatieties FOTOGALERIJĀ
 
Ritvars un Egita FRANČI 
 
 Dairis un Agnese SEMENKOVI
 
Jānis un Indra AIZSTRAUTI
 
Lolita un Indulis ŠLANKI
 
Sarmīte un Olafs BEĶERI
 
Guna un Aivars LAUMAŅI
 
Aiga un Andis TROFIMOVI
 
Simona un Aksels RAIZERI
 
Gerda un Agnis AIZSTRAUTI
 
Sandra un Ervīns NERETI

 

 

« Atpakaļ