Sestdiena, 27.04.2024
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmais starts konkursā - veiksmīgs

Pirmais starts konkursā - veiksmīgs

02.04.2017
   28. martā Pāvilostas pilsētas kultūras nama Jauniešu dramatiskais kolektīvs Valsts izglītības satura centra (VISC) organizētajā Skolēnu skatuves runas un mazo formu konkursa Kurzemes reģiona skatē, kas notika Saldū, sešu kolektīvu konkurencē ieguva 2. pakāpes diplomu.
      Pāvilostas jaunieši skatē startēja ar literāri muzikālo uzvedumu “Uz ceļa ir vislabāk…”, kurā runāja I. Ziedoņa dzeju un dziedāja pašu izvēlētas, sirdij tīkamas dziesmas. Konkursantus vērtēja žūrija – VISC vecākā referente, režisore Dace Jurka, pedagoģe, režisore Dace Liepeniece, aktieris Māris Andersons un kā paši noslēgumā norādīja - bijuši stingrāki un kritiskāki savā vērtējumā, salīdzinot ar individuālo izpildītāju vērtēšanu. Tāpēc arī tikai viens kolektīvs ieguva 1. pakāpes diplomu, pāvilostnieki – 2. pakāpi, bet pārējiem četriem kolektīviem 3. pakāpe.
     Patīkamus un atzinīgus vārdus mūsu meitenes – Liene, Una, Kristiāna, Samanta un Krista saņēma no režisores D. Liepenieces. Paldies meitenēm par uzticēšanos un ieguldīto lielo darbu uzveduma tapšanā, īpaši Samantai, kuras apgūtā ģitāras spēles prasme piešķir uzvedumam īpašu noskaņu. Paldies arī skolotājai Aijai par atbalstu.
     Tagad mazs atelpas brīdis un jau pēc mēneša, pateicoties novada domes finansiālam atbalstam, ar savu uzstāšanos priecēsim Latviešu skolas Stokholmā skolotājus, audzēkņus un viņu vecākus.
 
Pāvilostas pilsētas kultūras nama
Bērnu un jauniešu dramatiskā kolektīva vadītāja
Marita Horna
 
Foto: M. Horna
 
Jauniešu dramatiskais kolektīvs ceļā uz skates norises vietu.
 
Esam jau startējušas un veiksmīgi!
 
Iegriezāmies arī "Airītēs" un atklājām sev jaunas vēstures lappuses.
 

 

« Atpakaļ