Piektdiena, 26.04.2024
Rûsiņš, Sandris, Alīna

Aizvadīta ikgadējā Talsu Jauniešu diena

Aizvadīta ikgadējā Talsu Jauniešu diena

21.03.2017
     Sestdien, 18.martā Talsu sporta hallē jau 14. gadu pēc kārtas norisinājās Talsu Jauniešu diena, šoreiz ar nosaukumu „Ar putniem!”. Visas dienas garumā notika dažādas aktivitātes, kuras tika vērstas uz vides un dabas tēmām.
    Pasākumā Pāvilostas novada Bērnu un Jauniešu centru pārstāvēja 11 jaunieši, kuri startēja kā komanda „Ziloņi trauku veikalā”. Katra komanda savu ģērbšanās stilu izlozēja vienu mēnesi pirms došanās uz Talsiem. Attiecīgā ģērbšanas stilā bija nepieciešams sagatavot vairākus mājasdarbus, kā piemēram, jāizveido izstādes plakāts, kurš vērš uzmanību dabā un vidē aktuālajām problēmām, meklējot veidus, kā aicināt citus šo problēmu risināt vai mazināt. Papildus plakātam bija jāsagatavo līdz 3 minūtēm garš priekšnesums brīvā stilā, kurš jāveido, iesaistot komandas izlozēto ģērbšanās stilu, mūsu komandai - „Zilonis trauku veikalā”.
      Pēc plakātu un priekšnesumu prezentācijas, norisinājās komandu aktivitātes, sākotnēji savu komandu ietvaros, vēlāk katra komandas tika miksētas un veidotas no dažādu pārstāvošo organizāciju jauniešiem.
      Pēc aktivitāšu noslēgšanās tika veidots kopējais foto, nedaudz atvilkta elpa un pasākums turpinājās ar organizāciju daudzināšanu, jauno talantu konkursu, repera Reika koncertu un dienu noslēdza ballīte ar Dj Tomu Grēviņu.
       Iespaidiem bagāta diena un daudz jaunas idejas!
      Paldies organizatoriem par iespēju fantastiski pavadīt laiku!
 
Raksta autore Sintija Spriņģe
 
Fotogrāfiju autore Sintija Spriņģe
 
 

 

« Atpakaļ