Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Izlaidums Vērgales pamatskolā

Izlaidums Vērgales pamatskolā

13.06.2017

     10. jūnijā Vērgales kultūras namā notika Vērgales pamatskolas 9.klases izlaidums un skolu beidza 10 absolventi – Dana BLŪMA, Jānis DUNKERS, Markuss GEDMINS, Samanta KALNIŠĶE, Ralfs Emīls KLĀSĒNS, Elvita PETRAUSKA, Marija PETRAUSKA, Toms RUMPIS, Amanda RUMPE un Dans SILS!

     Atvadoties no skolas šajā dienā, absolventi sveica savus skolotājus un vecākus. Saņemot apliecību par pamatskolas beigšanu, fonā skanēja katra absolventa izvēlētā dziesma, bet audzinātāja Marita Kalēja katram nolasīja to, ko klasesbiedri domā par viņu. Īpaši sveicieni un laba vēlējumi absolventiem tika arī no viņu pirmās audzinātājas Ineses Razmas, kura katram bija sagatavojusi mazu dāvaniņu – ceļa maizi. Bet visi kopā varējām noskatīties bijušās audzinātājas sveicienu – video par skolā pavadīto laiku un aktivitātēm.

    Muzikālu sveicienu absolventiem bija sagatavojušas Vērgales pamatskolas skolnieces Viktorija Edija Vihmane un Rūta Klāsēna, bet duetā dziedāja 6.klases skolniece Amanda Trofimova un sporta skolotājs Einārs Vārsbergs. Savukārt Vērgales pamatskolas skolniece Ieva Jēce nolasīja Imanta Ziedoņa dzejoli. Arī absolventu vecāki bija sagatavojuši jaukas dāvanas Vērgales pamatskolas kolektīvam.

      Noslēgumā tradicionāli Vērgales kultūras namā absolventi un vecāki dejoja skolas valsi!  

Vita Braže

 

Foto: V. Braže

Plašāku fotoreportāžu skatieties FOTOGALERIJĀ

 

« Atpakaļ