Sestdiena, 27.04.2024
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Mācamies klausīties mūziku un iepazīstamies ar mūzikas instrumentiem

Mācamies klausīties mūziku un iepazīstamies ar mūzikas instrumentiem

25.01.2017
   24. janvārī Vērgales bērnudārzā „Kastanītis” Pāvilostas Mūzikas skolas audzēkņi sniedza koncertu ar mērķi iepazīstināt pirmsskolniekus ar dažādiem mūzikas instrumentiem.
    Paldies Pāvilostas Mūzikas skolas skolotājai Anitai Cerai un direktorei Ingai Šnorei, kura bērniem interesanti pastāstīja par vijoli, ģitāru, klavierēm un akordeonu. Paldies Vērgales meitenēm, mūsu bērnudārza bijušajām audzēknēm - Elīnai Miltiņai, Sanijai Montai Brēdiķei, Paulai Brēdiķei, Madarai Brēdiķei un Evai Vītoliņai par pirmsskolnieku iepazīstināšanu ar ģitāras, vijoles un klavierspēli. Paldies Mūzikas skolas audzēkņiem, pāvilostniekiem Valtam Entonijam Drišļjukam un Markusam Lazukinam, kuri priecēja mūs ar akordeona un klavieru spēli.
      Manuprāt, šī ir ļoti veiksmīga sadarbība, kas nu jau notiek vairāku gadu garumā. Tā rosina bērnos interesi par mūziku un dažādu instrumentu spēli, par mācīšanos mūzikas skolā. Piemērs tam ir jau iepriekš pieminētās – Elīna, Sanija un Eva, kuras savus muzikālos dotumus atklāja jau bērnudārzā, papildus piedaloties dažādos dziedāšanas konkursos kā, piemēram, „Cīravas Cālis”. Mīlestība uz dziesmu un mūziku jāveido bērnam jau no mazotnes, par to pārliecināta arī  mūsu mūzikas skolotāja Simona Tomase, kura meitenēm kādreiz mācīja dziedāt.
       Paldies visiem koncerta dalībniekiem. Uz tikšanos atkal nākamreiz!
 
                                                                                                   Iestādes  vadītāja
 
Foto: G. Akerfelde
 
 

 

« Atpakaļ