Piektdiena, 26.04.2024
Rûsiņš, Sandris, Alīna

Vidusskolas jaunieši tiekas ar kultūras pārstāvjiem

Vidusskolas jaunieši tiekas ar kultūras pārstāvjiem

23.01.2017
     Pāvilostas vidusskolas jaunieši, kas šobrīd plāno savu nākotni saistīt ar kultūras sfēru, izmantoja iespēju ceturtdienā, 19. janvārī, piedalīties seminārā, ko organizēja Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde sadarbībā ar Liepājas Universitāti, VIAA, Liepājas Kultūras pārvaldi un Liepājas teātri. Semināra piedāvātā tēma bija “Kultūras darbinieka karjeras iespējas”.
     Seminārā tika gūts paplašināts redzējums par izglītības iespējām kultūras jomā un izpratne, kādas dažādas profesijas tā sevī ietver, kuras ikdienā mēs pat nesasaistām un neaizdomājamies, ka tās saistās ar šo jomu. Pēc semināra apmeklēšanas, ikviens jaunietis varēja izdarīt secinājumus, vai kultūras joma tiešām ir viņa īstais dzīves aicinājums.
      Seminārā savā peredzes stāstā dalījās Liepājas Kultūras pārvaldes kultūras projektu vadītāja Elita Medne, SIA “Liepājas Latviešu biedrības nams” kultūras projektu vadītāja Madara Pūķe, Liepājas Universitātes Kultūras vadības 4. kursa studente Zane Jansone, koncertzāles “Lielais dzintars” koncertu un mākslas pasākumu producente Ance Kolibere, Liepājas teātra aktieri Kaspars Gods, Mārtiņš Kalita un Kaspars Kārkliņš, kā arī pasākumu organizatori un vadītāji – Dina Brence, Zanda Štrausa un Maija Kalniņa.
 
Marita Rolmane
 
Foto: M. Rolmane
 
 
 

 

« Atpakaļ