Trešdiena, 24.04.2024
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

"LATVIJAS RADIO 1" Ulmales bibliotēkā

"LATVIJAS RADIO 1" Ulmales bibliotēkā

28.02.2017
     Ulmales bibliotēkai  bija tas gods būt pirmajai bibliotēkai  Latvijā,  kurā viesojās “Latvijas Radio 1”   jaunizveidotā raidījuma “Cienījamie lasītāji. Etīdes par literatūru” vadītāji un veidotāji.  4. februārī  “Latvijas Radio 1” izskanēja pirmais raidījums, to vada divi draugi – etīžu teātra NERTEN autori – dzejnieks Toms Treibergs un rakstnieks Svens Kuzmins. Reizi mēnesī viņi dosies uz kādu no interesantākajām grāmatu krātuvēm Latvijā, meklējot tās plauktos negaidītus, labi aizmirstus, grūti atrodamus vai vienkārši intriģējošus latviešu autoru darbus. Papildus tam raidījumā varēja iepazīties arī ar Ulmales bibliotēku un tās darbību, atšķirīgo no vispārpieņemtā. Pēcāk kopā ar klausītājiem atradumus lasa un par tiem diskutē iknedēļas raidījumos visa mēneša garumā.
    Pirmie raidījumi  jau ir  izskanējuši - tie ir  veidoti tik interesanti un  pozitīvi, ka bibliotēkas lasītāji ar nepacietību gaida jaunos  raidījumus, kuri klausāmi katru sestdienu “Latvijas Radio 1”  pkst. 15:35.
4. februāra raidījumu un arī pārējos ierakstus var meklēt šajā adresē - http://lr1.lsm.lv/lv/lr1/raidijumi/cienijamie-lasitaji/
 
Lita Šildere
Ulmales bibliotēkas vadītāja
 

 

« Atpakaļ