Trešdiena, 24.04.2024
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

“Kad gadiem es pāri skatos…”

“Kad gadiem es pāri skatos…”

31.10.2017

     Klāt rudens un pienācis atkal senioru tikšanās laiks, tādēļ oktobra izskaņā, Vērgales kultūras namā uz pasākumu “Kad gadiem es pāri skatos…” ieradās seniori no Vērgales pagasta, Pāvilostas un Grobiņas.

     Ar muzikālu priekšnesumu un dzejas lasījumu pasākumu atklāja Ojārs Drulle un Vērgales kultūras nama vadītāja Velga Freimane, kura aicināja tiekoties nākamgad katram ņemt līdzi kādu savu draugu, lai tuvojoties Latvijas simtgadei, senioru pasākumu Vērgalē apmeklētu vismaz 100 cilvēku! 

      Ļoti interesanta un izglītojoša bija atkalredzēšanās ar dakteri Māri Selgu, kurš pastāstīja par aktualitātēm medicīnā, par to, kā ikviens var saglabāt savu fizisko un garīgo veselību un nodzīvot garu mūžu. Pati aizraujošākā bija daktera piedāvāto produktu iepazīšana un degustācija. Senioriem tika piedāvāta iespēja nogaršot brūkleņu, melleņu, smiltsērkšķu un dzērveņu nektārus, bet desertā smiltsērkšķu – saldējuma kokteilis. Interesantajā un veselīgajā produktu klāstā tika piedāvāti arī vitamīniem bagātie smiltsērkšķu lapu un sēklu izspaidu pulverīši, kas bagātinātu katra ikdienas ēdienkarti. Pēc degustācijas kultūras nama vestibilā izveidojās gara rinda, jo teju vai katrs pasākuma dalībnieks gribēja iegādāties sev tīkamāko produktu no daktera M.Selgas piedāvājumu klāsta. Turpmāk, lai iegādātos veselīgos  produktus, lūdzu pieteikties pie Vērgales kultūras nama vadītājas Velgas!

     Tālāk senioru pēcpusdiena aizritēja muzikālā gaisotnē, jo ar skanīgām dziesmām visus priecēja Vērgales senioru ansamblis “Vakarvējš” un Grobiņas ansamblis “Tev”. Tā kā abu ansambļu vadītājs ir Guntis Vītols, tad noslēguma dziesmu izpildīja abi ansambļi kopā. Savukārt Nora Kurme dziedot populāras dziesmas, aicināja visus pasākuma dalībniekus dziedāt līdzi. Par skanīgām dziesmām un raitu dejas soli visas pēcpusdienas garumā gādāja Ojārs, bet Aina aicināja visus iesaistīties atrakcijās. Viņas bildes no senioru ekskursijas vasarā bija apskatāmas kultūras nama vestibilā.

    Paldies par rudens ziediem Anitai, Mirdzai un Vitai, bet Sandrai un Dairim Bēliņiem par atbalstu senioru pasākuma tapšanā. Paldies Sarmītei un viņas palīgiem par galdu klāšanu.

Uz tikšanos atkal nākamgad!

Vita Braže

 

Foto: V. Braže

 

 

 

« Atpakaļ