Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Aizvadīta senioru atpūtas pēcpusdiena

Aizvadīta senioru atpūtas pēcpusdiena

31.10.2017

      28. oktobra pēcpusdienā Pāvilostas pilsētas kultūras namā pulcējās novada seniori, lai kopīgi pavadītu rudenīgo pēcpusdienu pasākumā “Ir labi, ja varam kopā būt!”. Uz rudenīgo ballīti Pāvilostas seniori bija aicinājuši arī savus draugus no Vērgales pagasta un Priekules novada Virgas un Priekules pilsētas.

      Šogad Pāvilostas pensionāru apvienība “Varavīksne” piedzīvojusi zināmas pārmaiņas. Apvienības ilggadējā vadītāja Maija Arāja, kas šajā amatā stājās 2006. gadā, personisku iemeslu dēļ vairs nevadīs pensionāru nodibinājumu, bet viņas vietā stājās enerģiskā un ideju pilnā Gunta Raibarte. M. Arāja sveica jauno vadītāju un vēlēja labu veselību, daudz radošu ideju un neizsmeļošu vēlmi darboties. Arī G.  Raibarte klātesošajiem atzina, ka jūtas nedaudz nedroši, stājoties jaunajā amatā, bet ir gatava uzņemties apvienības vadību. Seniorus sveikt bija ieradies arī Pāvilostas novada domes priekšsēdētājs Uldis Kristapsons.

      Ik gadu senioru atpūtas pēcpusdienā tiek atzīmētas arī nozīmīgas dzīves jubilejas. Šogad svinīgi, katram jubilāram veltot viņam īpašas dzejas rindas, tika sveikti: Austra VAGOTIŅA-VAGULE 75 gadu jubilejā, Maija ARĀJA, Lidija REINHOLDE, Lūcija MATROZE, Irma STUMBRE, Velta VĪTOLA un Sergejs BOLGOVS 80 gadu jubilejā, kā arī Rita LUKŠĒVICA 85 gadu jubilejā. Lai veselība un vēl daudz skaistu gadu nodzīvot!

      Pāvilostas pilsētas kultūras nama kolektīvs “Ar skatu nākotnē” senioriem bija sagatavojis brīnišķīgu koncertu ar skanīgām, līdzi dziedamām dziesmām un īsu, teatrālu uzvedumu. Tāpat par prieku Pāvilostas senioriem un sev uzstājās Priekules pensionāru biedrība “Zilais lakatiņš” un Vērgales pensionāri. Vakars tika pavadīts dziedot un dejojot, klausoties dzeju un novēlējumus. Par mūziku dejām parūpējās duets no Jūrkalnes.

     Pāvilostas senioru apvienība “Varavīksne” saka lielu paldies visiem vakara dalībniekiem, kuri atnāca un ar savu klātbūtni kuplināja šo vakaru.

 

Marita Kurčanova,

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto un video: M. Kurčanova

bijusī Pāvilostas pensionāru apvienības vadītāja Maija Arāja

tagadējā pensionāru apvienības "Varavīksne" vadītaja Gunta Raibarte

domes priekšsēdētājs Uldis Kristapsons

Austra Vagotiņa Vagule

Velta Vītola

Maija Arāja

Lidija Reinholde

muzikālā apvienība "Ar skatu nākotnē"

Lūcija Matroze

Irma Stumbre

Rita Lukšēvica

Haralds un Rita Lukšēvici

Draugi no Priekules novada

Sveicienu no Vērgales senioriem nodod Aina Šteinberga

Priekules novada dziedātajas

 

 

 

« Atpakaļ