Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Nomināciju diena Vērgales pamatskolā

Nomināciju diena Vērgales pamatskolā

31.05.2017

    Šī mācību gada pēdējās dienas rītā Vērgales pamatskolas skolēni un skolotāji pulcējās Vērgales kultūras namā, lai atskatītos uz aizvadīto periodu un sveiktu labākos skolēnus. Pēc skolas direktora Ginta Jurika uzrunas “Cerību balvu” pašiem labākajiem skolēniem pasniedza metodiķe kultūras un izglītības jomā Silvija Leja. Balvas par augstiem sasniegumiem mācības šogad saņēma Sanija Monta BRĒDIĶE, Elīna MILTIŅA un Eva VĪTOLIŅA. Viņa ar ziediem sveica arī tos Vērgales pamatskolas skolotājus, kuri palīdzējuši eksāmenu norisē.  Savukārt direktora vietniece Anda Blūmane pasniedza diplomus tiem skolēniem, kuri veiksmīgi startējuši dažādās olimpiādēs, bet skolas direktors pasniedza apliecības 1.klases skolēniem par peldēšanas iemaņu un peldētprasmes  apgūšanu Liepājas Olimpiskajā centrā.  Bet tie skolēni, kuri mācījušies labi un teicami, par labu darbu tiks dāvāta iespēja atpūsties izklaides kompleksā “Beberliņi” un noskatīties Liepājas teātra izrādi.

Šajā mācību gada labi un teicami mācījušies –

1.klase – Gustavs Šlanka, Ance Libķena, Ralfs Šīmanis, Augusts Akerfelds, Kārlis Novads;

2.klase – Ralfs Helmšteins, Markuss Dmitrijevs, Ance Matisone, Madara Mizēna, Intars Voitkevičs, Rinalds Gulbis;

3.klase – Madara Brēdiķe, Paula Loreta Brēdiķe;

4.klase- Arnita Aploka, Roberts Indriekus, Mārtiņš Lagzdiņš, Gundega Matisone, Rihards Novads, Reinis Vītoliņš, Raivis Zuļģis;

5.klase – Džeina Šervincka, Amanda Trofimova;

6.klase – Miks Kalējs, Emīls Sīpols;

7.klase – Sanija Monta Brēdiķe, Elīna Miltiņa, Eva Vītoliņa;

8.klase – Ieva Jēce, Andris Jēcis, Paula Pelnēna;

9.klase – Jānis Dunkers, Elvita Petrauska, Marija Petrauska.

    Pēc tam visi kopā vēroja fotogrāfiju slaidrādi un skolotāju sagatavoto stāstījumu par aizvadītā mācību gada svarīgākajām aktivitātēm. 

Vita Braže

 

Foto: V. Braže

 

Palšāku fotoreportāžu skatieties FOTOGALERIJĀ

 

« Atpakaļ