Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Izlaidumi Mūzikas skolā un Mākslas skolā

Izlaidumi Mūzikas skolā un Mākslas skolā

29.05.2017

    Mācību gadam noslēdzoties maija mēnesī, ierasti skolās tiek izsniegtas liecības, bet kādu zināmu dzīves posmu noslēdz arī skolu absolventi.Tā 26. maijā izlaidumu svinēja Pāvilostas Mūzikas skolas un Pāvilostas Mākslas skolas audzēkņi, viņu vecāki un skolotāji.

   Šogad Pāvilostas Mūzikas skolu beidza četri audzēkņi. Apliecību par profesionālās ievirzes izglītības iegūšanu izglītības programmā "Taustiņinstrumentu spēle - klavierspēle" saņēma divas audzēknes - Sanija Bērziņa un Made Jete Jance un apliecību izglītības programmā  "Stīgu instrumentu spēle - ģitāras spēle" saņēma Agnese Ģēģere un Mihaēls Doroņins. Pirms apliecības saņemšanas un neliela raksturojuma no skolotāja noklausīšanās, katrs absolvents nospēlēja savu eksāmena skaņdarbu. Svinīgajā pasākumā tika teikts paldies kā skolotājiem par lielo ieguldīto darbu, tā arī vecākiem par bērnu stimulēšanu mācībām un neatlaidību. Izlaidumu kuplināja arī Mūzikas skolas audzēkņi ar nelielu skaņdarbu atskaņošanu un Pāvilostas vidusskolas meitenes un skolotāja Dace Bunka.

     Savukārt Pāvilostas Mākslas skolā šogad savu izlaidumu svinēja tikai viena audzēkne - Luize Svilpe. Pavasarī absolvējot skolu, ik gadu absolventi, ieguldot savas zināšanas un prasmes, gatavo diplomdarbus. Luizes diplomdarbs - kalendārs 2017. gadam, diplomdarba vadītājs - skolotājs Alberts Brūklis. Mākslas skolas direktores pienākumu izpildītāja Inita Zingnika īpaši Luizei bija piemeklējusi raksturojumu pēc krāsām un vēlēja dzīvot ar tām un caur tām. 

 

Marita Kurčanova,

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto: M. Kurčanova

 

Izlaidums Pāvilostas Mūzikas skolā

Izlaidums Māklas skolā

 

« Atpakaļ