Piektdiena, 19.04.2024
Vēsma, Fanija

Netradicionālās mācību stundas muzejā

Netradicionālās mācību stundas muzejā

26.05.2017

    17. maijā Pāvilostas vidusskolas 2. un 3. klases skolēni kopā ar skolotājām Intu Priedoliņu un Ivetu Arāju apmeklēja Pāvilostas novadpētniecības muzeju, lai piedalītos netradicionālajā mācību stundā, ko bija noorganizējusi muzeja vadītāja.

    Iesākumā skolēni apskatīja Ivara Freimaņa foto izstādi “Ceļojums putnu un dzīvnieku pasaulē”. Koši krāsainās fotogrāfijas skolēnus pamudināja iepazīt un izjust, kāda ir ikdiena šiem putniem un zvēriem pļavās un mežā. Izstādes apmeklējuma laikā skolēni gan spēlēja spēli, gan dziedāja dziesmu, ko iemācījusi mūzikas skolotāja Dace Bunka. Turpinājumā skolēni un skolotājas ar īpašu interesi apskatīja arī jauno muzeja ekspozīciju "Padomju laiki Pavilostā".

     Noslēdzoties mācību gadam Pāvilostas mākslas skolā, 24. maijā skolas audzēkņi apmeklēja Pāvilostas novadpētniecības muzeju. Pie reizes viņi apskatīja arī Agnes Liping gleznu izstādi “Pāvilostas pērles”. Talantīgās mākslinieces glezu izstāde “Pāvilostas pērles “ ir apskatāma līdz 20. jūlijam muzeja darba laikā.                             

  Paldies visiem Pāvilostas vidusskolas skolotājiem, kuri muzeju darbinieku radīto vidi izmanto, lai novadītu netradicionālās mācību stundas. Uz sadarbību nākamā mācību gadā!

                                                                                 muzeja vadītāja  Irina Kurčanova 

Foto no muzeja arhīva

 

 

« Atpakaļ