Piektdiena, 19.04.2024
Vēsma, Fanija

Maijs

Jauniešu ansamblis muzicē Alsungā

19.06.2017

Pāvilostas kultūras nama jauniešu ansamblis “Stella Amare” ne tikai muzikāli bagātina Pāvilostā notiekošos pasākumus, bet arī uzstājas tuvējos novados.

Lasīt vairāk

Nomināciju diena Vērgales pamatskolā

31.05.2017

Šī mācību gada pēdējās dienas rītā Vērgales pamatskolas skolēni un skolotāji pulcējās Vērgales kultūras namā, lai atskatītos uz aizvadīto periodu un sveiktu labākos skolēnus.

Lasīt vairāk

Vidusskolā noslēdzas mācību gads

31.05.2017

Lai gan 31. maija rīts uzausa apmācies un naktī bija nolijis ilgi gaidītais lietus, daudziem skolēniem šī bija priecīga un ilgi gaidīta diena, jo visā Latvijā 31. maijs ir mācību gada pēdējā diena. Diena, kad saņemama liecība un diena, kad uz zināmu laiku atvadāmies no skolas soliem un gaiteņiem. Šāda diena ik gadu tiek īpaši atzīmēta arī Pāvilostas vidusskolā.

Lasīt vairāk

ERASMUS+ projekta gada noslēguma pasākums

31.05.2017

29. maijā Vērgales kultūras namā pulcējās Vērgales pamatskolas skolēni uz  ERASMUS+ projekta ‘’HEALTHY LIVING AND EQUAL OPPORTUNITIES THROUGH SPORT’’ gada noslēguma pasākumu.

Lasīt vairāk

Izlaidums bērnudārzā “Kastanītis”

29.05.2017

27. maijā bērnudārzā “Kastanītis” sveikas savai pirmajai izglītības iestādei teica desmit sešgadīgās grupiņas audzēkņi.

Lasīt vairāk

Pāvilostas muzejs iegūst "ZELTA PUTEKLI"

29.05.2017

Vairāk nekā 400 muzejnieku 26. maijā pulcējās Jelgavā, lai atzīmētu Starptautisko muzeju dienu un suminātu konkursa «Zelta puteklis 2016» uzvarētājus.

Lasīt vairāk

Pāvilostas pilsētas kultūras namā iebrauc Brēmenes muzikanti

30.05.2017

Piektdienā, 26. maijā Pāvilostas pilsētas kultūras namā ar muzikālo izrādi bērniem ”Brēmenes muzikanti” uzstājās Pāvilostas pilsētas kultūras nama bērnu dramatiskais teātris režisores Maritas Hornas vadībā. Lugu pēc visā pasaulē tik ļoti populārās brāļu Grimmu pasakas motīviem sarakstījuši Valdis Rūmnieks un Maija Līcīte.

Lasīt vairāk

Pūčulēns tiekas ar mazajiem lasītājiem

29.05.2017

Piektdien, 26. maijā Pāvilostas bibliotēkā notika pašu mazāko lasītāju “Grāmatu starta” dalībnieku tikšanās.

Lasīt vairāk

Izlaidumi Mūzikas skolā un Mākslas skolā

29.05.2017

Mācību gadam noslēdzoties maija mēnesī, ierasti skolās tiek izsniegtas liecības, bet kādu zināmu dzīves posmu noslēdz arī skolu absolventi.Tā 26. maijā izlaidumu svinēja Pāvilostas Mūzikas skolas un Pāvilostas Mākslas skolas audzēkņi, viņu vecāki un skolotāji.

Lasīt vairāk

Latvijas tūroperatori viesojas Pāvilostā

29.05.2017

  24. maijā Pāvilostu un Sakas pagastu apmeklēja 18 Latvijas tūroperatori, kuriem tika sniegta informācija par Pāvilostas un Pāvilostas novada tūrisma piedāvājumu Latvijas iedzīvotājiem un ekskursantu grupām.

Lasīt vairāk

Trīs dienas svin Pāvilostas pilsētas svētkus!

26.05.2017

Mazajai Kurzemes pilsētiņai pašā Baltijas jūras krastā – Pāvilostai - šogad maija vidū tika atzīmēta nu jau 138. dzimšanas diena. Pāvilostas pilsētas svētki ir svētku diena ikvienam pāvilostniekam, kas jūtas piederīgs savai pilsētai un dzimtajai vietai. Daudzi, kas kaut vienu reizi viesojušies Pāvilostā, tajā atgriežas vēl un vēl. Un ir daudzi tādi, kas neesot iedzimtie pāvilostnieki, šo skaisto pilsētu jūras karstā ir patiesi iemīlējuši un sauc par savējo.

Lasīt vairāk

Netradicionālās mācību stundas muzejā

26.05.2017

17. un 24. maijā Pāvilostas novadpētniecības muzejā sadarbībā ar Pāvilostas vidusskolu un Pāvilostas mākslas skolu notika Netradicionālās mācību stundas.

Lasīt vairāk

SVINĪGĀ PIEŅEMŠANA PIE DOMES PRIEKŠSĒDĒTAJA

16.05.2017

Tuvojoties mācību gada noslēgumam, Pāvilostas novada izglītības iestāžu labākie skolēni un viņu skolotāji tika aicināti uz pieņemšanu pie Pāvilostas novada domes priekšsēdētāja. Apbalvošanas pasākums notika 15. maijā Pāvilostas vidusskolā.

Lasīt vairāk

Pēdējais zvans Vērgales pamatskolā

18.05.2017

13. maijā Vērgales pamatskolā izskanēja pēdējais skolas zvans.

Lasīt vairāk

Vidusskolā atskan zvans uz pēdējo mācību stundu

18.05.2017

Pāvilostas vidusskolā 13. maijā noskanēja zvans uz pēdējo mācību stundu 9. un 12. klasēm. Savukārt vēlāk pusdienslaikā vidusskolas zālē notika skolēnu pavasara atskaites koncerts un izstāde ar zēnu mājturības stundās  un pulciņa „Dizaina pamati un kokapstrāde” veidotiem darbiem.

Lasīt vairāk

Pāvilostas jaunsargi piedalās „Vīru spēlēs”

25.05.2017

  12. maijā Liepājā, Beberliņos, notika ikgadējās 1. novada Jaunsardzes “Vīru spēles”. Sacensības šogad notika par godu Jaunsardzes 25. gadu jubilejai. Sacensībās piedalījas 25 komandas, tai skaitā arī Pāvilostas jaunsargi, savukārt trīs komandas dažādu apstākļu dēļ tika diskvalificētas.

Lasīt vairāk

Pāvilostas jauniešu viesošanās Stokholmā

25.05.2017

Maija sākumā sešas meitenes no Pāvilostas pilsētas kultūras nama jauniešu dramatiskā kolektīva, kuras dzied arī Pāvilostas pilsētas kultūras nama ansamblī ‘’Stella Amare’’, – Krista, Samanta, Liene, Gerda, Una un Kristiāna kopā ar skolotājām Maritu Hornu un Aiju Gertsoni devās uz Rīgu, lai ar kuģi “Tallink’’ tālāk dotos uz Stokholmu, kur viņas gaidīja latvieši, kuri dzīvo Zviedrijā.

Lasīt vairāk

Vērgales „kastanīši” sveic savas māmiņas

16.05.2017

13. maijā  rītā Vērgales  bērnudārzā  pastiprināta  rosība. Gaidām  ciemos  visas  māmiņas.  Un , lūk jau  viņas nāk! Saposušās  un  smaidīgas.

Lasīt vairāk

Ģimenes dienai veltīts pasākums "Mīļumdziesmu kamolīts"

17.05.2017

Pāvilostas pilsētas PII "Dzintariņš" audzēkņi ar dziesmām, dejām, ar smaidu un pašgatavotiem apsveikumiem ģimenes dienā 12. maijā sveic savus mīļos.

Lasīt vairāk

Vērgales skolā atzīmē Mātes dienu

17.05.2017

12. maijā ar koncertu, veltītu māmiņām un vecmāmiņām, Vērgales pamatskolas skolēni atzīmēja Mātes dienu.

Lasīt vairāk
» 1 2