Piektdiena, 19.04.2024
Vēsma, Fanija

Zvaigznes diena Pāvilostas bibliotēkā

Zvaigznes diena Pāvilostas bibliotēkā

09.01.2017
   Jaunā 2017. gada sākumā Zvaigznes dienā Pāvilostas bibliotēkas darbinieces aicināja savus lasītājus uz Lasītāju egli. Pasākumu ar skaistu dziesmu iesāka Pāvilostas kultūras nama bērnu vokālā ansambļa “Burbulīši”  dziedošās meitenes – Una, Liene, Samanta, Annija, Kristiāna un Gerda.
  Tad kā novēlojies viesis ciemos ieradās Ziemassvētku vecītis ar dāvanu maisu. Par prieku viņam un lasītājiem meitenes nodziedāja vēl trīs dziesmiņas un tad kopīgi atskatījāmies uz aizvadīto 2016.gadu Pāvilostas bibliotēkā. Ziemassvētku vecītis bija sagatavojis dāvanas čaklākajiem lasītājiem un sveica viņus šādās nominācijās:
  • „LABĀKAIS GRĀMATMĪLIS” – Sarmīte Ķipste
  • „LABĀKAIS GRĀMATMĪLIS BĒRNIEM” – Laila Anna Horna
  • „LABĀKAIS ŽURNĀLMĪLIS” – Jānis Losāns ar ģimeni
  • „DĀSNĀKAIS LASĪTĀJS 2016” – Velta Vītola, Vija Gabaliņa, Mirdza Jansone
  • „GADOS CIENĪJAMĀKAIS LASĪTĀJS” – Emīlija Jemberga
  • „JAUNĀKAIS LASĪTĀJS” –  Zane Spriņģe
   Protams, ka arī pārējie pasākuma apmeklētāji nepalika bez dāvanām – katrs saņēma īpaši sagatavotu sveicienu – papīra eglīti ar konfekti un novēlējumu Jaunajā gadā.
    Iztukšojis savu dāvanu maisu, vecītis atvadījās līdz nākamajiem Ziemassvētkiem un devās projām, bet pārējie tika laipni aicināti uz kliņģeri kopā ar siltu tēju vai kafiju. Pēc tam sākās jautras atrakcijas gan pieaugušajiem, gan bērniem.
     Pāvilostas bibliotēkas darbinieces saka lielu paldies Aijai Gertsonei, Sintijai Spriņģei un visiem pārējiem par ieguldīto darbu, un ceram uz sadarbību arī šajā 2017. gadā!
 
Elīna Horna
 
Foto: E. Horna
 
 
 
« Atpakaļ