Trešdiena, 24.04.2024
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sasilda sirdis Ziemassvētkus gaidot

Sasilda sirdis Ziemassvētkus gaidot

13.12.2017

     Lai gan decembris ikvienā skolā ir darbīgākais mēnesis, jo skolēniem noslēdzas pirmais mācību pusgads un jāiespēj kā uzlabot atzīmes, tā arī piedalīties daudzajos Ziemassvētku pasākumos, tomēr šis skaistais ziemas mēnesis ir arī labu darbu un gaišu domu laiks, kad prieku un laimi varam ne tikai gūt, bet arī sniegt.

     Tā ik gadu, īsu brīdi pirms Ziemassvētkiem un skolas pirmā mācību pusgada centrālā pasākuma - lielā Ziemassvētku koncerta, Pāvilostas sākumskolas skolas skolotāji un skolēni aicina uz muzikālo pasākumu, kuram šogad tika dots nosaukums "Kā smaržo decembris?". Skolas bērni uz koncertu aicināja ikvienu, tomēr īpaši šajā reizē tika gaidīti skolas pensionētie skolotāji, kuriem skolēni pasniedza pašu gatavotas piemiņas figūriņas - sirdis, eglītes, aplīšus u.c. Kaut gan Pāvilostas vidusskolas pensionētie skolotāji jau ilgus gadus skolā nestrādā, tomēr viņi ikreiz jūtas priecīgi par uzaicinājumu un iespēju viesoties vidusskolā.

    Ar skaistu dziedājumu koncertu iesāka Pāvilostas vidusskolas sākumskolas kora dalībnieki, to turpināja skolēni ar nelielu, teatrālu uzvedumu par Ziemassvētku gaidīšanas laiku. Muzikālo pasākumu kuplināja arī vidusskolas kora dalībnieki, popgrupas meitenes, skolēni ar dzejoļu deklamējumiem un koncerta noslēgumā, skolotājiem pievienojoties lielajam skolas kopkorim, visi vienojās kopīgā dziesmā "Eglīte".

    Pasākuma izskaņā bijusī vidusskolas direktore Aina Ansone pateicās skolēniem un viņu skolotājiem par jauko koncertu, kas īpaši tiek gatavots kā pesionētiem skolotājiem, tā arī vecākiem, un vēlēja gaišus, mierpilnus un saticīgus svētkus!

 

Marita Kurčanova,

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto: M. Kurčanova

 

 

 

« Atpakaļ