Piektdiena, 26.04.2024
Rûsiņš, Sandris, Alīna

Pāvilostā atklāj novadnieku fotoizstādi

Pāvilostā atklāj novadnieku fotoizstādi

07.12.2017

     5. decembra pēcpusdienā Pāvilostas bibliotēkā atklāja jaunu foto izstādi ar nosaukumu “Mana Karaliste ir Te”. Izstādes darbu autori ir mūsu novadnieki, kuri katrs nāk no savas vietas Pāvilostas novadā – Silvija Irēna Mauriņa no Pāvilostas, Ēriks Gausmanis no Vērgales un Daina Vītola no Ziemupes.

      Par muzikālo priekšnesumu liels paldies meitenēm – Samantai, Lienei, Unai un Kristiānai, kā arī viņu skolotājai Aijai!

     Laipni aicinām visus apmeklēt izstādi, kura būs apskatāma līdz nākamā gada janvāra beigām!

 

Elīna Horna


   Jau iepriekš rakstījām, ka fotizstāde ir novadnieku Dainas Vītolas, Silvijas Irēnas Mauriņas un Ērika Gausmaņa realizēts Pāvilostas novada pašvaldības šī gada kultūras projekts ar mērķi popularizēt Pāvilostas novadu kā mūsu iedzīvotāju Karalisti, radīt kvalitatīvu, mūsdienīgu, aktuālu, viegli pārvietojamu, ātri uzliekamu triju fotogrāfu ceļojošo foto izstādi par Pāvilostas novadu ar 30 uz putu kartona izdrukātām fotogrāfijām.

    Tās autori – Silvija, Ēriks un Daina ir trīs pavisam dažādi cilvēki, katrs ar savu dzīves pieredzi, skatījumu, kuri dzīvo trīs dažādās novada vietās, bet pavisam noteikti viņus vieno trīs lietas: patīk fotografēt, mīl savu dzīves vietu un savu novadu, kā arī visi trīs ir neglābjami romantiķi.

     Izstāde savu ceļu pie skatītājiem uzsāka septembra vidū Ziemupes Tautas namā, bet novembrī bija skatāma Vērgales kultūras namā un decembrī tā aplūkojama Pāvilostas novada pašvaldības izstāžu un semināru zālē, Dzintaru ielā 73, 2. stāvā.

Marita Kurčanova,

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto: E. Horna

 

izstādes autores: Silvija Irēna Mauriņa un Daina Vītola

ar muzikālu priekšnesumu uzstājās Kristiāna, Una, Liene un Samanta

 

 

 

« Atpakaļ