Ceturtdiena, 25.04.2024
Līksma, Bārbala

Tik krāsains kā Lieldienu ola!

Tik krāsains kā Lieldienu ola!

12.04.2017
   Raibs, krāsains un iepriecinošs kā Lieldienu ola kļuvis pirmsskolas izglītības iestādes “Dzintariņš” rotaļu laukums tieši pirms Lieldienām. Rit 21. gads kopš pirmsskolnieki par savām otrajām mājām sauc pirmsskolas izglītības iestādi “Dzintariņš”, un beidzot ilgi lolotais sapnis par skaisti aprīkotu rotaļu laukumu kļuvis par īstenību.
      Rotaļu laukuma labiekārtošana šajā gadā bija prioritāte un no pirmsskolas iestādes budžeta šim mērķim atvēlēti 14338,00 eiro. Papildu izmaksas sastādīja arī veco rīku demontēšana, aizvākšana no laukuma un nolīdzināšana – 474,00 eiro.
     Bērnu prieks par jaunajiem rotaļu rīkiem ir milzīgs. Paši mazākie pat nespēj no rotaļu laukuma aiziet bez asarām, kad jādodas uz autobusu. Mums – iestādes darbiniekiem ļoti gribētos, lai laukumā uzstādītie rīki kalpo ilgi un dod pirmsskolas bērniem iespēju aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā vēl gadiem ilgi.
     Vēlos aicināt gan skolas vecuma bērnus, gan vecākus būt atbildīgiem un saprotošiem. Rotaļu laukuma aprīkojums pirmsskolas izglītības iestādes laukumā paredzēts pirmsskolas vecuma bērniem. Tam ir gan vecuma, gan svara ierobežojums. Un tikai no mūsu atbildīgas un saudzīgas attieksmes ir atkarīgs, cik ilgi rotaļu laukuma aprīkojums iestādes laukumā būs krāsains, svaigs, patīkams un nesabojāts. Saudzēsim savai nākotnei!
       Milzīgs paldies visiem vecākiem, kas atsaucās uz pēdējā mirklī izteikto aicinājumu un sestdienā ieradās uz rotaļu laukuma sakopšanas talku, lai nepacietīgie bērni jau pirms Lieldienām var iemēģināt jauno rotaļu kompleksu.
     Pie viena vēlos atgādināt, ka līdz 21. aprīlim turpinās balsošana par LMT konkursā “Latvijas Mobilais Telefons Latvijai” iesniegtajiem projektiem. Iestādes laukumā uzstādītais līdzsvara tiltiņš un līdzsvara taka gaida turpinājumu, lai izveidotos vienots vingrošanas komplekss līdzsvara vingrināšanai, tāpēc turpiniet balsot par 6. numuru – Vingrošanas komplekss pirmsskolas vecuma bērniem!
 
Vadītāja Monta Pētermane
 
Foto: A. Gertsone
 
« Atpakaļ