Piektdiena, 19.04.2024
Vēsma, Fanija

Aprīlis

Pāvilostas amatierteātris svin jubileju!

11.04.2017

Sestdienā, 8. aprīlī, skatītāju pārpildītā Pāvilostas pilsētas kultūras nama lielajā zālē tika atzīmēta Pāvilostas atjaunotā amatierteātra 10 gadu jubileja.

Lasīt vairāk

Apmācību kurss „And…what comes after activity/ mobility? DEOR and mobility tools”

12.04.2017

No 2. līdz 8. aprīlim Pāvilostas novada Bērnu un Jauniešu centra vadītāja piedalījās apmācību kursā Spānijā, Malagā. Apmācību tēma - ko darīt, kā rīkoties pēc realizētas aktivitātes, kā uzlabot aktivitāšu vizuālo pievilcību, noformēšanu un popularizēšanu, kā veidot aktivitāšu izvērtēšanu un atskaišu veidošanu.

Lasīt vairāk

“Vērgalīte” koncertē Bunkā

12.04.2017

8. aprīlī Vērgales kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Vērgalīte” piedalījās starpnovadu koncertā “Ar dancīti laiku vedu” Priekules novada Bunkas pagastā. 11 deju kolektīvi no Liepājas deju aprinķa un arī Saldus izdejoja krāšņu koncertu. Šādu koncertu ik gadu rīko Priekules kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīvs “Duvzare”.

Lasīt vairāk

Pāvilostas ceļojošais kauss zāles futbolā

11.04.2017

8. aprīlī Pāvilostas vidusskolas sporta zālē notika Pāvilostas ceļojošais kauss zāles futbolā izcīņa. Turnīrā piedalījās sešas komandas.

Lasīt vairāk

Pāvilostas bibliotēkā viesojas profesors Anatolijs Danilāns

11.04.2017

Pāvilostas bibliotēkas vadītāja Mairita Vītola saviem lasītājiem un visiem citiem interesentiem bija sagādājusi lielisku dāvanu, 7. aprīlī bibliotēkā organizējot tikšanos ar gastroenterologu, profesoru Anatoliju Danilānu un grāmatas “Anatolijs Danilāns. Dakteris ar atvērtu sirdi” autoru Pēteri Strubergu.

Lasīt vairāk

Mazie cālēni sadziedās Cīravā

07.04.2017

Pavasarīgā un saulainā 6. aprīļa dienā septiņi enerģiski, aktīvi un muzikāli Pāvilostas novada bērni ar savu skanīgo dziedājumu piedalījās Mazo vokālistu konkursā „Cīravas Cālis 2017”:

Lasīt vairāk

Pāvilostas muzejā atklāj fotoizstādi

06.04.2017

5. aprīlī Pāvilostas novadpētniecības muzejā tika atklāta saldenieka Ivara Freimaņa personālizstāde "Ceļojums putnu un zvēru pasaulē". Izstāde muzeja zālē būs apskatāma līdz 17. maijam.

Lasīt vairāk

KORU SKATE LIEPĀJĀ

03.04.2017

Jaukajā pavasara dienā, 1. aprīlī, Pāvilostas sieviešu koris „Sīga” piedalījās koru skatē. Izlozes kārtībā bija jādzied divas dziesmas no XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku repertuāra - T. Ķēniņa apdarē “Es meitiņa kā rozīte” un M. Brauna “Mīla ir kā uguns”, un viena dziesma pēc pašu izvēles – R. Dubra “Laudate”.

Lasīt vairāk

"Sārtene" atzīmē 30. jubileju!

02.04.2017

Aprīļa mēneša pirmajā datumā, kad visā pasaulē atzīmē Starptautisko joku dienu, Pāvilostas pilsētas kultūras namā tika atzīmēta kāda cita, skaista jubileja - Pāvilostas daiļdārznieku interešu kopa "Sārtene" atzīmēja savas pastāvēšanas 30. gadadienu!

Lasīt vairāk
» 1 2